Település:
Budapest, 15. kerület


XV. kerületi látnivalók


Újpalotai kiserdő és park

Újpalotai kiserdő és park 
 
Újpalotán igazán lenyűgöző látványt nyújt, a sokhelyen megőrzött zöldövezeti részek, még a nagyforgalmú közlekedés ellenére is. 
Kiemelkedő figyelmet érdemel, a Szentmihályi út mellett elterülő kiserdő, valamint az úttest másik oldalán elhelyezkedő ligetes rész a Kőrakás park. 
Minden évszakban kellemes környezetet biztosít egy romantikus sétára, vagy a melegebb évszakokban piknikezésre, szabadtéri programokra. 
De a sport szerelmesei számára is kedvező lehet egy itt eltöltött nap, rögtön a park elején található egy kutyafuttató, valamint ping-pong asztalok, kosár és foci pálya is. Ha valaki viszont a teniszt vagy a röplabdát részesíti előnyben, egy kisebb sétával a park végén található egy elkerített igényes teniszpálya, valamint közvetlenül mellette egy kisebb pálya, ami alkalmas focizáshoz, illetve röplabdázáshoz is, kedvünkre alakítható. 
Közlekedés szempontjából sem elhanyagolható, mivel számos BKK busz végállomás itt van, és lehetőséget biztosít akár távolabbi szintén külkerületbe való eljutáshoz is.
Fénykép: Szabó István

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »